Φίλτρα Επιλογής

LE MARBLE

Η ιταλική εταιρεία LE MARBLE σχεδιάζει και κατασκευάζει τζάκια, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία, την πολυετή πείρα, τον ευσυνείδητο και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, είναι σε θέση να εγγυάται επαγγελματική συνέπεια και ποιοτικά προϊόντα.

Η σειρά ενεργειακών εστιών της LE MARBLE χρησιμοποιεί τον αέρα ως κύριο μέσο παροχής, μέσω κατάλληλων αγωγών, για να θερμάνει και γειτονικούς χώρους με εκείνον, που είναι εγκατεστημένη η εστία ή και ολόκληρο το σπίτι.

Οι εστίες είναι πλήρως κατασκευασμένες από ατσάλι με το εσωτερικό του θαλάμου καύσης επιστρωμένο με μαντεμένιες πλάκες. Το δάπεδο καύσης είναι εξοπλισμένο εξολοκλήρου από μαντέμι και μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικές ενεργειακές αποδόσεις.

Η σειρά των εστιών νερού- καλοριφέρ είναι υψηλής τεχνολογίας και εντελώς νέα σε δομή και προδιαγραφές χρησιμοποιεί το νερό ως κύριο μέσο παροχής θέρμανσης για το σπίτι, με αποδόσεις 24000 και 29000 θερμίδες ανά ώρα.

Το σώμα του λέβητα έχει κατασκευασθεί με πιστοποιημένα υλικά υψηλής πυκνότητας και έχει συναρμολογηθεί με συγκολλήσεις συνεχούς ηλεκτροδίου.

Αποτελείται από ένα δακτυλιοειδές κλειστό κύκλωμα νερού που διαπερνάται εγκάρσια από μεταλλάκτες ειδικά διαμορφωμένους και με κλίση προς το κέντρο της καύσης με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται υποχρεωτική περιστροφή του καπνού για να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την απόδοση θερμότητας που παράγεται από την καύση. Η ιδιόμορφη κλίση των μεταλλακτών έχει μελετηθεί και κατασκευασθεί, ώστε να μην επικάθεται αιθάλη και να καθίσταται πιο εύκολος ο περιοδικός καθαρισμός.

Οι εστίες μπορούν να παρέχουν οικονομία στο καύσιμο υλικό και ταυτόχρονα χαμηλούς ρύπους, υψηλές αποδόσεις και εύκολη εγκατάσταση.