Ενεργειακό Τζάκι TURBO FONTE 957 P 23 KW

Παραλαβή (απο το κατάστημα ) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
TF957P

3.172,50

Παλιά τιμή: 3.525,00
Κατασκευαστής:
Η γαλλική εταιρεία TURBO FONTE ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κσι ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες συστημάτων θέρμανσης στον κόσμο, χάρη στα καινοτόμα , ποιοτικά προϊόντα και στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό. Ο Michel Labattu, ιδρυτής της...
Επικοινωνήστε μαζί μας για τον τρόπο αποστολής στο 2104250000 - €0,00 >> ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
+

Η γαλλική εταιρεία TURBO FONTE ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κσι ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες συστημάτων θέρμανσης στον κόσμο, χάρη στα καινοτόμα , ποιοτικά προϊόντα και στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Michel Labattu, ιδρυτής της εταιρείας και εφευρέτης των συστημάτων TDI και Vitre Claire, μαζί με το τμήμα έρευνας, δίνει μια νέα ώθηση στην τεχνολογική εξέλιξη των ενεργειακών εστιών.

Με το πατενταρισμένο σύστημα TDI ο εκτροπέας επιτρέπει:

  • Μεγαλύτερη οικονομία στα ξύλα και ταυτόχρονα αυξημένη απόδοση
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της εστίας με έναν πιο ισορροπημένο καταμερισμό των θερμικών συστολών.
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια με τη μείωση θερμοκρασίας καπνού.

Η καινοτομία του συστήματος Vitre Claire την έκανε ευρέως γνωστή στο κοινό.

Το σύστημα επιτρέπει να διατηρηθεί το τζάμι καθαρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, με συνεχή θέαση της φλόγας και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Το καθαρό τζάμι σε συνεργασία με τη λειτουργία του συστήματος TDI κάνουν τις εστίες να διαφέρουν από τα ενεργειακά τζάκια πρώτης γενιάς.

Το Flamme Vetre είναι σήμα αξιολόγησης εστιών για ξύλα και εντάσσει τις συσκευές στην κατηγορία των ενεργειακών εστιών, που βασίζονται σε ένα δεσμευτικό καταστατικό των κατασκευαστών για μεγαλύτερη απόδοση με μικρές εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον και πιστοποιεί τα πιο αποδοτικά τζάκια.

Η TURBO FONTE παρέχει στους καταναλωτές 5 χρόνια εγγύηση όχι μόνο στις εστίες αλλά και στα εξαρτήματα και στα κομμάτια χρήσης.

Το γαλλικό κράτος επιδοτεί τους πολίτες του, που αγοράζουν εστίες από την εταιρεία TURBO FONTE με το 50% των χρημάτων, λόγω της μεγάλης απόδοσης και των χαμηλών ρύπων που εκπέμπουν οι εστίες στην ατμόσφαιρα και έχουν σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Στόχος της εταιρείας, να είναι πάντα πρωτοπόρος στην κάλυψη των προσδοκιών και απαιτήσεων των χρηστών σε θέρμανση με ξύλο.

Γενικές Πληροφορίες

Κατασκευαστής:
TURBO FONTE
Made in:
France
Εγγύηση:
5 ΕΤΩΝ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

ΧΡΗΣΙΜΑ