Πλεονεκτήματα

Tα δυνατά σημεία της AGELOPOULOS GROUP που της δίνουν το προβάδισμα στην αγορά είναι τα παρακάτω:

· Οργάνωση: Το σημαντικότερο ίσως πλεονέκτημα της AGELOPOULOS GROUP είναι οι συνεχείς επενδύσεις που κάνει σε ανθρώπους, εκπαίδευση, διαδικασίες, εξοπλισμό, γνώση και γενικά σε καθετί που θα μπορούσε να βελτιώσει την οργάνωσή της.

· Μεγάλη γκάμα προϊόντων που κυκλοφορούν με επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα.

· Επάρκεια αποθεμάτων (stock): Αποθήκες με μεγάλα αποθέματα που βρίσκονται στη διάθεση του δικτύου της AGELOPOULOS GROUP για την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

· Εξαιρετικά γρήγορη παράδοση - εγκατάσταση: Οι περισσότερες παραγγελίες εκτελούνται εντός 48 ωρών.

· Ολοκληρωμένη Τεχνική υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο service, ανταλλακτικά και τεχνική καθοδήγηση από το στάδιο της επιλογής μέχρι το παραμικρό πρόβλημα που θα προκύψει πολλά χρόνια μετά την πώληση.(Απ’ ευθείας ή μέσω του εκάστοτε προμηθευτή)

· Ποιότητα σε όλους τους τομείς της επιχείρησης (φιλοσοφία, management, άνθρωποι, οργάνωση) που εξασφαλίζει υψηλό βαθμό αξιοπιστίας, συνέπειας, εμπιστοσύνης, όπως επίσης και ένα αίσθημα ασφάλειας που είναι απαραίτητο σε κάθε συνεργασία.

·Επιλογή και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού:H εταιρεία πέραν της προσφοράς ανταγωνιστικών προϊόντων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Για το λόγο αυτό κάνει αυστηρή επιλογή στο προσωπικό που προσλαμβάνει και ενθαρρύνει στην συνέχεια κάθε δυνατότητα εκπαίδευσης και αναβάθμισης γενικότερα.